Feestcommissie

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Als lid van de feestcommissie ga je samen met je commissiegenoten en bestuurslid je creativiteit loslaten op de gekste feestjes. Denk hierbij aan een gek themafeest tijdens het repetitieweekend, een strak-in-pak-kerstgala of het eindfeest. Je kunt alle kanten op om te zorgen dat RISK-leden elkaar op deze manier beter leren kennen. Dus haal de voetjes van de vloer en ga lekker swingen!

Bestuurslid feestcommissie 2017/2018
Carmen Norder, Voorzitter

gezelligheidscommissie

Naast de jaarlijks terugkerende grote feesten worden er bij RISK ook kleinere bijeenkomsten georganiseerd. Als lid van de gezelligheidscommissie organiseer je deze activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een spelletjesavond, een Sinterkerst-en-nieuw avond, een gezellig etentje voor de repetities of een borrel. Daarnaast willen we dit jaar voor het eerst zogenaamde Jam-sessies gaan organiseren, dit zijn avonden waarop je samen met andere leden lekker kan gaan improviseren, spel oefeningen kan doen of andere theater gerelateerde activiteiten kan ondernemen terwijl iedereen wat lekkers te eten en drinken meeneemt. Dus wil je ervoor zorgen dat ieder RISK lid de tijd van zijn leven kan hebben tijdens leuke activiteiten meld je dan aan als lid van de gezelligheidscommissie.

Bestuurslid gezelligheidscommissie 2017/2018
Robin Sterrenburg, Secretaris

PRcommissie

Theater is een creatieve industrie die onlosmakelijk is verbonden met marketing en promotie. Het is belangrijk om te zorgen dat er zoveel mogelijk mensen naar een voorstelling komen. Ook wordt er gekeken naar hoe RISK naamsbekendheid kan verwerven in de harde theaterwereld. En hoe trekken we meer mogelijk studenten naar voorstellingen? Hoe kun je de vereniging zo neerzetten dat het meteen duidelijk is waar we voor staan? Dit zijn enkele vragen waar je je als lid van de PR-commissie mee kunt bezighouden.

Bestuurslid PRcommissie 2017/2018
Roos Bugter, PR-manager

kascommissie

De kascommissie is verantwoordelijk voor de financiële kant van RISK. Als lid van de kascommissie is jouw taak het controleren, toezicht houden en ondersteunen van de penningmeester. Je bent dan misschien veel achter de schermen bezig, maar jouw taak is wel een van de belangrijkste: door jou, je overige commissieleden en de penningmeester heeft RISK z'n zaakjes netjes op orde.

Bestuurslid kascommissie 2017/2018
Gerben Dorenbos, Penningmeester

Student Theatre Association
Since 1990

© 2016 RISK | All rights reserved