Onze commissies

Naast onze levendige repetities heeft RISK natuurlijk ook meer dan genoeg nevenactiviteiten voor de leden die net een beetje meer willen doen.

Een van deze zijn bijvoorbeeld de commissies.


Hieronder een beschrijving van welke commissies er dan wel niet allemaal zijn bij RISK.

de activiteitencommissie

Eline Schenk (voorzitter) en Zoë Voyle (Secretaris), voorzitters feestcommissie 2018/2019:
"Naast de jaarlijks terugkerende grote feesten worden er bij RISK ook kleinere bijeenkomsten georganiseerd. Als lid van de activiteitencommissie organiseer je al deze! Denk bijvoorbeeld aan een spelletjesavond, een Sinterkerst-en-nieuw avond, een gezellig etentje voor de repetities, het gala of een borrel.

Dus wil je ervoor zorgen dat ieder RISK lid de tijd van zijn leven kan hebben tijdens leuke activiteiten? Meld je dan aan als lid van de activiteitencommissie!"

de kascommissie

Sem Laport (Penningmeester), voorzitter kascommissie 2018/2019:
"De kascommissie is verantwoordelijk voor de financiële kant van RISK. Als lid van de kascommissie is jouw taak het controleren, toezicht houden en ondersteunen van de penningmeester. Je bent dan misschien veel achter de schermen bezig, maar jouw taak is wel een van de belangrijkste: door jou, je overige commissieleden en de penningmeester heeft RISK z'n zaakjes netjes op orde."

de PR-commissie

Arie Dekker (PR manager), voorzitter PR-commissie 2018/2019:
"Theater is een creatieve industrie die onlosmakelijk is verbonden met marketing en promotie. Het is belangrijk om te zorgen dat er zoveel mogelijk mensen naar een voorstelling komen. Ook wordt er gekeken naar hoe RISK naamsbekendheid kan verwerven in de harde theaterwereld. En hoe trekken we meer mogelijk studenten naar voorstellingen? Hoe kun je de vereniging zo neerzetten dat het meteen duidelijk is waar we voor staan? Dit zijn enkele vragen waar je je als lid van de PR-commissie mee kunt bezighouden."

Dé studenten toneelvereniging van Rotterdam sinds 1990

© 2018 RISK | All rights reserved