de Feestcommissie

Eline Schenk (voorzitter), voorzitter feestcommissie 2018/2019:
"Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Als lid van de feestcommissie ga je samen met je commissiegenoten en bestuurslid je creativiteit loslaten op de gekste feestjes. Denk hierbij aan een gek themafeest tijdens het repetitieweekend, een strak-in-pak-kerstgala of het eindfeest. Je kunt alle kanten op om te zorgen dat RISK-leden elkaar op deze manier beter leren kennen.

Dus haal de voetjes van de vloer en ga lekker swingen!"

de activiteitencommissie

Zoë Voyle (Secretaris), voorzitter activiteitencommissie 2018/2019:
"Naast de jaarlijks terugkerende grote feesten worden er bij RISK ook kleinere bijeenkomsten georganiseerd. Als lid van de gezelligheidscommissie organiseer je deze activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een spelletjesavond, een Sinterkerst-en-nieuw avond, een gezellig etentje voor de repetities of een borrel.

Dus wil je ervoor zorgen dat ieder RISK lid de tijd van zijn leven kan hebben tijdens leuke activiteiten? Meld je dan aan als lid van de gezelligheidscommissie!"

de kascommissie

Sem Laport (Penningmeester), voorzitter kascommissie 2018/2019:
"De kascommissie is verantwoordelijk voor de financiële kant van RISK. Als lid van de kascommissie is jouw taak het controleren, toezicht houden en ondersteunen van de penningmeester. Je bent dan misschien veel achter de schermen bezig, maar jouw taak is wel een van de belangrijkste: door jou, je overige commissieleden en de penningmeester heeft RISK z'n zaakjes netjes op orde."

de PR-commissie

Arie Dekker (PR manager), voorzitter PR-commissie 2018/2019:
"Theater is een creatieve industrie die onlosmakelijk is verbonden met marketing en promotie. Het is belangrijk om te zorgen dat er zoveel mogelijk mensen naar een voorstelling komen. Ook wordt er gekeken naar hoe RISK naamsbekendheid kan verwerven in de harde theaterwereld. En hoe trekken we meer mogelijk studenten naar voorstellingen? Hoe kun je de vereniging zo neerzetten dat het meteen duidelijk is waar we voor staan? Dit zijn enkele vragen waar je je als lid van de PR-commissie mee kunt bezighouden."

Dé studenten toneelvereniging van Rotterdam sinds 1990

© 2018 RISK | All rights reserved