regisseren bij RISK

Studenten Theater Vereniging RISK is altijd op zoek naar nieuwe regisseurs! Momenteel hebben we vier Nederlandstalige groepen en twee Engelstalige halfjaarlijkse cursussen en workshops. Bovendien is er ook zo nu en dan ruimte voor regiestudenten om stage te lopen. Kwaliteit staat bij RISK boven kwantiteit en daarom werken we uitsluitend met professionele regisseurs die een regie-opleiding hebben afgesloten. Zo garanderen we onze leden waar voor hun geld en de zekerheid dat ze aan het einde van hun RISK-jaar zijn gegroeid in hun theatervaardigheden.

Wie zoeken we?
We zoeken enthousiaste professionele regisseurs. Het is belangrijk dat je om kunt gaan met de diversiteit van een studentengroep en verschillen in acteerniveau. We vinden het belangrijk dat niet alleen de regisseur een interessant project heeft, maar dat studenten ook genoeg verdieping vinden tijdens het jaar: gelijkwaardigheid in behandeling is dan ook een doelstelling. Dit betekent niet dat je als regisseur elke student evenveel tekst hoeft te geven, maar wel dat je als regisseur in staat bent om ervoor te zorgen dat elk lid van je groep zich gehoord en gezien voelt. Verder zijn we ook een gezelligheidsvereniging en staan activiteiten bij ons ook centraal naast het theaterspel.

wat bieden we?
Als RISK-regisseur kiezen aan het begin van het jaar rond de 11 leden voor jou (en kies jij voor hen). Samen werken jullie toe naar een stuk, voorzien wij repetitieruimte, regelen we de voorstelling en ontvang je een vergoeding (ook reiskostenvergoeding).

Voor dit jaar hebben we al onze regisseurs al rond, maar we zijn desondanks altijd op zoek naar nieuwe contacten! Wie weet kun je een workshop geven, en eventueel het jaar daarop een groep onder je hoede nemen. Neem contact op met:


Voorzitter Eline Schenk
info@risktoneel.nl


Dé studenten toneelvereniging van Rotterdam sinds 1990

© 2018 RISK | All rights reserved