Bestuur 2017/2018

Voorzitter
Roos Bugter
Secretaris
Robin Sterrenburg
Waarnemend PR-manager
Femke Tommel
Voorzitter
Carmen Norder
Voorzitter - Roos Bugter

Overdag houd ik me bezig met criminaliteit, maar 's avonds sta ik het liefst in het theater. Naast dat ik dit jaar in mijn tweede jaar criminologie zit, ben ik dit jaar ook bezig met een opleiding sportmassage. En daarnaast dus ook nog bestuur! Gelukkig is RISK de leukste vereniging ooit! Ik hoop dat dit een mooi jaar wordt voor de vereniging en dat we veel mooie en goede stukken neer gaan zetten, maar ik weet eigenlijk zeker dat dat goed komt!


Secretaris - Robin Sterrenburg

Ik ben bezig met mijn Bachelor Algemene Cultuurwetenschappen. Theater is al lange tijd mijn passie en onderdeel zijn van het bestuur van RISK zie ik als een perfecte kans om meer te weten te komen over het reilen en zeilen in de wondere wereld van  de uitvoerende kunsten. Het lijkt me leuk om deze kunstvorm en alles daar omheen nu eens van een andere kant te bekijken.


 
WaarnemendPR-manager - Femke Tommel

Op dit moment ben ik eerstejaars Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit, volgend jaar hoop ik te beginnen aan de opleiding theaterdocent en wil ik bedrijfskunde even links laten liggen. Theater is mijn passie, ik wil mensen de wonderen van de toneelwereld laten beleven! Toen het bestuur mij dit jaar  vroeg om te helpen als WaarnemendPR-manager kon ik geen nee zeggen. RISK is zo'n leuke vereniging, ik wil graag mijn best doen voor de vereniging om dit jaar zo leuk mogelijk af te sluiten! 


 

 
Voorzitter - Carmen Norder 

Hallo! Ik ben Carmen, 21 jaar, student Econometrie, bestuurslid van RISK toneel. Ik hoor je al denken: wiskunde en toneel, dat past toch niet bij elkaar? Juist wel! Toneel is een welkome afwisseling van alle cijfertjes. Even je helemaal verliezen in een personage, even weg van het dagelijkse leven en even genieten van alle leuke leden. Daarom ga ik me dit jaar ten volle inzetten voor RISK en dat ga ik doen als voorzitter. Ik hoop dat we als bestuur RISK nóg leuker kunnen maken.

Student Theatre Association
Since 1990

archief

                  Jaar 16/17                                     Jaar 15/16                   Jaar 14/15
Jaar 13/14
Jaar 12/13
Jaar 11/12
Jaar 10/11

© 2016 RISK | All rights reserved