Boris chomette

Een op 5 september 1979 geboren Rotterdammer met de Franse slag. Na gespeeld te hebben voor improvisatie-, en theatergroepen in Rotterdam, is hij vrij recentelijk begonnen met een vaste samenwerking met de stichting "Zevende Zintuig". Binnen deze stichting ben is hij schrijver, regisseur, acteur, bedenker en coach (niet allemaal tegelijk). De methodieken die hij het liefste, in het toneel, toepas, zijn gebaseerd op de werkwijze van Jerzy Grotowski en Konstantin Sergeievich Stanislavski.
Kort gezegd is het "de pure emotie beleven met fysiek spel". Het gebruiken van lichaam is even zo belangrijk als het kennen van je tekst. Alles uit de leer van o.a. "L'École Internationale de Théâtre Jacques Lecoq" & "ÉCOLE LASSAAD - école internationale de théâtre". Vorig jaar regisseerde hij een Commedia Dell'Arte stuk, genaamd "The King is Dead, Long Live the King".

Dit jaar gaat Boris weer een zelfgeschreven stuk regisseren. Het is een verhaal over studenten die met elkaar gedwongen in één huis moeten leven. Geen weg naar buiten, maar wel met overlevingsdrang. Om de reden hiervan te weten en te snappen, moet het stuk gezien worden. Maar dat is vanzelfsprekend.

Dé studenten toneelvereniging van Rotterdam sinds 1990

© 2018 RISK |All rights reserved