Lustrumfeest

RISK bestaat op 31 januari 30 jaar en dit moet natuurlijk groots gevierd worden! Speciaal voor deze mijlpaal wordt het Lustrumfeest gehouden, wat de 31ste plaats zal vinden in Café Tom Tom vanaf 20:30.

Ben je oud-lid, zit één van je vrienden bij RISK of wil je gewoon een avond genieten van drankjes en dansjes? Het feest is ook open voor niet-leden!

Thema: Risky Red
Prijs zonder lustrumpas: €3,60
Leden met een lustrumpas mogen gratis naar binnen!

Koop je kaartje hier!

Lustrumpas

RISK bestaat 30 jaar! Dat betekent dat wij dit jaar ons VIe lustrum vieren. Dit gaan we doen met verschillende activiteiten in de week van onze officiële verjaardag, 30 januari. De activiteiten zullen plaatsvinden van dinsdag tot vrijdag, met als afsluiter het grote lustrumfeest! Dit feest zal ook open zijn voor externen en een losse kaartverkoop hebben. Een bezitter van de lustrumpas kan aan alle activiteiten deelnemen, inclusief het lustrumfeest. Vier avonden voor maar €20,00! Zie hier de facebook pagina met meer informatie en updates over de activiteiten en klik hier om een lustrumpas te kopen.
Heb je aan het begin van het jaar al een lustrumpas gekocht, voor de prijswijziging bij de ALV? Klik hier om het resterende bedrag van €10,00 te betalen. Wil je afzien van de aanschaf van de lustrumpas met hogere prijs? Mail dan info@risktoneel.nl en de eerder betaalde €10,00 zal worden teruggestort. 

Let op: alleen voor leden!

Dé studenten toneelvereniging van Rotterdam sinds 1990

 
 

© 2019RISK | All rights reserved