LID WORDEN

Denk je erover om lid te worden van RISK? Lees hieronder meer over hoe je je aan kunt sluiten bij de leukste theatervereniging van Rotterdam!

De inschrijvingen voor onze productiegroepen zijn na het afgelopen jaar weer open. Heb je interesse om bij RISK theater te spelen, meld je dan nu aan voor komend jaar!

Twijfel je nog of RISK de vereniging is voor jou, of weet je niet zeker of lid zijn wel lukt samen met je studie? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor algemene informatie over lid worden en de bijkomende verplichtingen, kun je je contactgegevens op deze pagina achterlaten.

Onze repetities worden gehouden op dinsdagavond, van 19.30-22.00 uur. Dit is op dezelfde tijd bij de jaarlijkse en halfjaarlijkse groepen en het is dus ook niet mogelijk beide te doen.

In de tussentijd kun je je alvast hier inlezen over de commissies waar je je bij kunt aansluiten en hier als je meer wilt weten over RISK!

INSCHRIJVEN

Het speeljaar begint met de open repetities op 11 en 18 september. Het is de bedoeling dat alle potentiële spelers bij RISK naar beide open repetities komen ten behoeve van de wederzijdse kennismaking. De open repetities worden gehouden in het Erasmus MC OM 18:45. Meer informatie volgt na de inschrijving. Weet je nog niet zeker of je lid wil worden? Geen zorgen, de open repetities zijn geheel vrijblijvend. Pas na de 2 repetities hoef je te beslissen of je lid wil worden.

Ik wil me inschrijven voor:


Ben je vorig jaar (academisch jaar 2017 - 2018) lid geweest van RISK?Dé studenten toneelvereniging van Rotterdam sinds 1990

ARCHIEF

                 Jaar 16/17                  Jaar 15/16
Jaar 14/15
Jaar 13/14
Jaar 12/13
Jaar 11/12
Jaar 10/11

© 2018 RISK | All rights reserved