Het Bestuur

Hey ik ben Melle, vierdejaars Bedrijfskunde student. Ik kom  uit Utrecht, maar woon nu 3 jaar in Rotterdam. Naast RISK ben ik druk met studeren in twee steden, werken, van muziek genieten, een relatie onderhouden, op dinsdag tot 1 uur in de Boudewijn zitten en andere gezellige activiteiten. 

Als voorzitter ben ik eindverantwoordelijk voor overzicht bewaren in het bestuur, extern contact en de visie van RISK. Daarnaast speech ik met regelmaat, dus je zal me als lid vaak zien!

Hey, ik ben Emma Pronk. Ik zit in het derde jaar Medische Hulpverlening en wil gaan werken op de spoedeisende hulp of bij de ambulance. Ik woon sinds 2 jaar in Rotterdam, maar ben geboren in Amsterdam (kan ook gewoon natuurlijk). Ik spreek graag met vrienden af, luister muziek en ik werk om al die gezellige avonden in de Boudewijn te betalen. 

Bij RISK ben ik secretaris. Ik houd me vooral bezig met ledencontact en het beheren van de mail. Dus stuur me vooral een mailtje om een vraag te stellen of gewoon om hoi te zeggen

Heehoi, Minte hier! Als tweedejaars geneeskunde student bestaat mijn leven voor een groot deel uit feitjes over het menselijk lichaam. Toneel is altijd een grote passie van me geweest, dus een welkome afwisseling van al die droge leerstof.

RISK heeft me vanaf dag 1 dat ik erbij kwam veel plezier gebracht en dit jaar kan ik als penningmeester deze fantastische vereniging iets teruggeven! Mijn taak is vooral de financiën bijhouden, maar iets anders zoals een bestuurstrui ontwerpen doe ik er gewoon bij.

Hoi! Ik ben Pien en ik ben vorig jaar van Vlissingen naar Rotterdam verhuisd om de PABO te gaan doen. Als ik niet bezig ben met acteren bij RISK, lesgeven, studeren of uren achter elkaar in de trein zitten, sta ik graag in de keuken en maak ik muziek.

Dit jaar ben ik PR manager bij RISK en naast het promoten van deze fantastische vereniging en de voorstellingen, zorg ik ervoor dat iedereen op de hoogte kan blijven van wat er gebeurt via de website en sociale media.