Werken bij RISK!

Ben jij een gedreven theatermaker of heb je de ambitie die te worden? Bij het Rotterdams Interfacultair Studenten Kabaret zijn wij op zoek naar nieuwe regisseurs! 

 

Lijkt het jou leuk om de creatieve vrijheid te krijgen om gedurende een jaar samen met gemotiveerde studenten een fantastische productie te maken en op te voeren? Of wil je in een kortere periode workshops geven waar het theaterplezier vanaf spat? Dan is RISK zeker wat voor jou!

Producties bij RISK zijn veelzijdig en de maakwijze van de productie staat geheel vrij. Denk aan een tekstueel stuk, een musical, immersive theatre of bewegingstheater... De mogelijkheden zijn eindeloos. En wij staan open voor jouw inbreng als regisseur.

Ben jij enthousiast, creatief en werk je graag met jong volwassenen? Neem jij graag de leiding over een gedreven groep, kun je goed communiceren en laat jij onze leden zich veilig voelen binnen RISK? Heb jij al enige ervaring met theater maken of studeer je bijna af en heb je een passie voor amateurtoneel? Dan is RISK echt iets voor jou!

 

Op dit moment zijn wij opzoek naar meerdere regisseurs! Interesse? Stuur dan je motivatiebrief, CV en eventueel al je voorstellingsidee naar onderstaand e-mailadres.

 

Info@risktoneel.nl