Word lid!

Ons nieuwe normaal

Door de huidige Covid-19 maatregelen ziet dit RISK-jaar er ietwat anders uit. Momenteel bieden we met ons niet-spelend lidmaatschap onze leden verschillende leuke workshops en acteeractiviteiten aan. Zo hebben onze leden geleerd om een goede toneeltekst te schrijven, hebben we een podcast opgenomen, en organiseert de Activiteiten Commissie met regelmaat een improvisatie-avond in de buitenlucht.

Dit niet-spelend lidmaatschap van €25 kan je elk moment aangaan, en er staan nog genoeg leuke dingen op de planning de rest van dit academisch jaar, dus schroom vooral niet je aan te melden als niet-spelend lid via dit formulier.

Zodra het weer kan zullen we teruggaan naar onze normale jaarindeling, wat we verwachten met ingang van het academisch jaar 2021/2022 weer te kunnen gaan doen, dus lees vooral hieronder hoe dat eruit ziet! 

Ons oude normaal

Wil jij lid worden van onze gezellige vereniging?

Je kunt kiezen uit drie verschillende lidmaatschappen.

Als je je aanmeldt voor de jaarlijkse groep doe je aan het begin van het jaar mee met de vrijblijvende open repetities en kun je ontdekken of RISK wat is voor jou. Bovendien ontmoet je huidige en nieuwe RISKers. Aan het eind van de open repetities kan je je aanmelden en maak je een keuze voor een regisseur! In deze groep werk je toe naar een productie aan het eind van het jaar en je gaat op repetitieweekend.

Ook kun je je aanmelden voor de halfjaarlijkse groep. Deze groep is Engelstalig en daarom perfect voor internationale studenten, maar ook voor Nederlandse studenten die voor kortere tijd in Rotterdam zijn of maar een half jaar bij RISK willen. 

Ten slotte kun je niet-spelend lid worden. Je bent dan welkom bij alle activiteiten, maar je acteert niet in een groep.

We repeteren elke dinsdag van 19.30 tot 22.00.

Door je hieronder aan te melden word je uitgenodigd voor de open repetities, maar zit je nog nergens aan vast.