Voorstellingen 2017/2018

 

 

In ‘Waarom je ouders niet te vaak aan seks zouden moeten doen’ worden acht meisjes en één jongen geterroriseerd door hun vader. En aan ma hebben ze ook niks. Ze mogen het huis niet uit van hun ouders. Dus vluchten ze weg in stiekem televisie kijken en oeverloos gefantaseer. Natuurlijk komt er ook veel Freud om de hoek kijken, want welk gedrag van de kinderen is ‘nature’, wat is ‘nurture’ en wat hebben ze gewoon gepikt van tv? Het kroost haat en helpt elkaar de dag door, zoals alle broers en zussen. Een gezin als een stierengevecht, een arena waarin ouders en veel te intelligente, goed gebekte kinderen elkaar verbaal te lijf gaan. Niks Familie von Trapp. Oorlog.

 

Regie: Winfred van Buren

 

Spel: Nina Bannenberg, Lindhé Blackburn, Roos Bugter, Marie Cuijpers,

Hugo Dik, Annelieke Hijkoop, Steven Hillen, Lynn Plugge, Eline Schenk,

Vera Steketee, Willemijn Stoel.

 

Maar dat was het nog niet.
Het belangrijkste was nog niet verteld.
Het belangrijkste van het verhaal durft niemand te zeggen.
Maar ik weet wat het was:

Koning Agamemnon had aan de goden gevraagd wat hij moest doen, dat de wind zou waaien, en toen hebben de goden gezegd: jij moet je dochter offeren. Die godin die Artemis heet, die wil haar hebben doodgemaakt op haar altaar.

Dus de koning moet Ifigineia doodmaken, dan krijgt hij de wind.

Zo was het.


Regie: Justin van Kampen

 

Muziek: Michiel Augustijn

 

Spel: Marc Gunsing, Milo Hornstra, Jasmijn Jansen, Anne Kamps,
Sem Laport, Daphne Lodder, Eva Lutje Hulsik, Romée van Oostenbrugge, Robin Sterrenburg, Liselotte Verbeek.

 

Mijn stad heeft ruimte voor dromen en tijd voor verbeelding. Ieder is er welkom. Velen noemen het hun thuis. Een mens is er nooit alleen”

Uit de tekeningen van een ambitieuze architect ontstaat de stad. Een stad die niet slaapt en haar ogen nooit sluit. De stad slaat haar inwoners gade en ziet de massa worstelen. Worstelen om een uniek individu te zijn, een waardevol mens te zijn en het liefst niet alleen te zijn.

Uit het niets is montagevoorstelling die een ode brengt aan een stad als Rotterdam maar die ook haar schaduwkant een gezicht geeft. Een voorstelling over al die kleine figuren die je anders misschien over het hoofd had gezien. 

 

Regie: Marjolijn Gunst

 

Spel: Lina Al-Hassany, Nicolette Arkenbout, Lisanne van Damme, Gerben Dorenbos, Maud van Gils, Jessie Hendriks, Anne Roos Kleiss, Josje Schaars, Zoë Voyle, Marco Werrie, Juul Zietse.

 

 

 

In a kingdom a long time ago, far far away. We meet the strangest people. All of them seek a form of power over the other. Some dream of better days, some want to yell at another for no real reason. Power over people can make you do weird things. When others are afraid of you, it has a strange effect.

This comedy will bring you a play like it was done in the old days. Commedia Dell'Arte.

 

Director: Boris Chomette

 

Cast: Ricardo Cordeiro de Sousa, Emiel Ferment, Szula Kane, Elena Krynina, Giulia Montorsi, Zuza Nazaruk, Jana Rosenfeld, Thelonious Schairer-Penny, Dina Sobhi, Michal Tadla.

 

 

We bieden een enorme verscheidenheid aan opties; de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor ieder wat wils, gepersonaliseerd naar uw wensen. Ongekend ongeëvenaarde topkwaliteit voor voordelige prijzen, nergens goedkoper!

Waar bent u naar op zoek? Een goed gesprek? Praktische hulp? Vriendschap? Intimiteit?

Bezoek de Bloom Robotshow, zodat uw verlangens worden vervuld. Wees niet bang, u aanschouwt de gehele show vanaf een veilige plek. Er zal u niks overkomen, want alles is door ons geprogrammeerd.

 

Regie: Angelika Geronymaki

Spel: Boris Berg, Arie Dekker, Daan van Dorst, Anne de Hond, Marnix Mos, Ana Rajičić, Maud van der Schaaf, Roxanne Stekelenburg, Naz Taha, Femke Tommel, Dora Vancso.