Voorstellingen 2022/2023

Hoedunit?

Een murder mystery waar iedereen verdacht is. Blijf ze goed in de gaten houden, want het zou zomaar kunnen dat het publiek moet helpen bij het oplossen van de moord.

 

Regie & concept: Boris Chomette

 

Tekst: Boris Chomette, Carelys Perez, Fabian Lips, Lynn Plugge en Simon Bank

 

Spel: Anke van Hardeveld, Brent Liefhebber, Carelys Perez, Fabian Lips, Fay Schouten, Jane van de Louw, Jasmijn Vaneman, Karlijn Kleerebezem, Kinah Deekman, Lynn Plugge, Sem Vergeer, Simon Bank en Tess Verholen.

JOUW EIGEN WAARHEID

 

Een immersieve en interactieve theatervoorstelling waarin je als bezoeker door 10 verschillende hotelkamers kan ronddwalen. De voorstelling, die drie routes kent, wordt begeleid door een speciaal ontwikkelde audio die je over een koptelefoon te horen krijgt. Op filmische wijze volg je de personages langs geheimen en hun zoektocht naar liefde richting jouw eigen waarheid.

 

Regie: Nigel Gerritsen

 

Spel: Anne Bouwmeester, Bob de Voogd, Caspar Smink, Eilish Wesel, Emma Pronk, Eveline Ruijters, Femke Flikweert, Hannah Lagerweij, Janneke Hoks, Julia Luijsterburg, Laura Koornstra, Lex Pruijt, Nina Bannenberg, Seraphina Fortunato, Sidney Hoendervangers, Sophie Aulbers, Willemijn de Wit

Als we er maar komen

 

De droomvakantie van een groep Nederlandse twintigers wordt een onverwachte halt toegeroepen wanneer ze vanwege een vergeten paspoort niet door de Hongaarse grenscontrole komen.

Wat begint als een kleine tegenslag escaleert tot een zenuwslopende en confronterende ervaring die de vriendschappen op de proef stelt.

 

Geschreven en geregisseerd door David Lvov 
Met hulp van Tim van Kaam 
en gedichten van Christine Lvov 

 

Spel: Mark Trechsel, Isabella Hoppe, Hannah Dijkman, Osman Düzgün, Yara Nieuwenhout, Josephine Hünd, Sarah Hassanzadeh, Kayleigh Schelkens, Elias Schenk, Thomas Alberts

De grond boven je voeten

 

U gaat kijken naar verhalen die zo in een sciencefiction film zouden passen. Misschien bent u wel sceptisch, gelooft u niet in leven buiten onze planeet, maar deze mensen zijn ervan overtuigd dat het ze echt is overkomen. Dat het sterrenstelsel veel rijker is dan hun familie of geliefden kunnen begrijpen.

Ze boetseren hun ontbijt tot het lijkt op de berg van de planeet Lu. Ze praten over de 11de dimensie en wezens met sokken als ogen, geloven in kwestofoelen, in een donkere kamer waar zintuigen niet meer werken en in de ruimteoorlog tussen de Ha en de Hu. Al weten ze niet dat de Hu gefascineerd zijn door menselijke liefdesverbindingen en de Ha een stelletje onetische arrogante kwibussen zijn. Wilt u het met eigen ogen zien?

 

Regie: Angelika Geronymaki

 

Spel: Anika de Werk, Cas Eikelenboom, Julia de Freitas Rodrigues, Justin Poels, Lotte Vreugdenhil, Matthijs Doolaar, Merel van Niekerk, Pien Roelofs, Roxanne Stekelenburg, Terra van de Koevering, Terri Kuppens, Yasmine Spitsbaard