Commissies

De Activiteitencommissie

Deze commissie verzorgt alle activiteiten die gedurende het hele jaar binnen RISK plaats zullen vinden. De Activiteitencommissie zal zich niet alleen op feestjes focussen maar ook op het organiseren van spelletjesavonden en andere leuke ideeën die uit de vergaderingen komen of vanuit de leden!

De Kookcommissie

Deze commissie zal heerlijke maaltijden bereiden tijdens verschillende activiteiten zoals elke maand één keer voor de repetities en in de speelweekenden. Zelfs al ben je geen keukenprinses kan je alsnog meehelpen met ingrediënten snijden, alle extra handen zijn welkom! Vorig jaar heeft deze commissie zelfs een speciale show opgezet om onze leden te helpen met kookinspiratie tijdens de lockdown, waarvan aflevering 1 hieronder te zien is!

De Kascommissie

Deze commissie controleert de penningmeester en de financiën van de vereniging. Dit is van belang voor de transparantie van de vereniging, tevens voor de financiële basis waar de vereniging van afhangt. De Kascommissie onderzoekt de balans, vergelijkt kosten en baten met toelichting en brengt tijdens Algemene Ledenvergaderingen verslag van haar bevindingen uit. De Kascommissie is ook deels voor ondersteuning van de penningmeester en kan bijspringen indien nodig.

De Lustrumcommissie

Elke vijf jaar viert RISK haar Lustrum, een heel speciaal jaar waarin extra veel leuke dingen worden georganiseerd in de week van onze stichting, de zogeheten Lustrumweek. Deze speciale commissie neemt elke vijf jaar de taak op zich om die week zo gezellig mogelijk te maken. Zie hieronder wat de commissieleden van 2019/2020 in petto hadden voor onze leden!